CEWE fotópályázat – Gyönyörű világunk

A CEWE európai fotópályázatot ír ki “Our world is beautiful” / Gyönyörű világunk címmel, melyre 2017. 06. 30-ig lehet pályamunkákat küldeni.

A pályázatra a következő kategóriákban lehet képeket küldeni: Tájak, Természet, Építészet, Emberek, Közlekedés és infrastruktúra, Sport.

Minden alkotó legfeljebb 25 képpel pályázhat.

Minden egyes nap izgalmas pillanatokat tartogat. Felfedezünk részleteket, vagy ámulatba ejt minket a világmindenség. Földünk bőségesen kínál lenyűgöző témákat fényképezéshez. Mutassa meg, milyennek látja Ön a világ szépségét!

Beküldési határidő: 2017. június 30.

Nyeremények:

A főnyeremény a CEWE Photo Award díj, valamint egy Ön által választott utazás, és egy fotós felszerelés egyenként 5000 Euró értékben, továbbá 1500 Euró összértékű CEWE-fotótermék. A további kategóriák győztesei szintén egyenként 1500 Euró értékű CEWE-fotóterméket és 3500 Euró értékű fotós felszerelést kapnak ajándékba. A 7-20. helyezetteket 1000 Euró értékű fotós felszereléssel, és egyenként 1000 Euró értékű CEWE-fotótermékekre szóló utalvánnyal díjazzuk. A 21-1000. díjak nyerteseit pedig a helyezésének megfelelő értékű CEWE-fotótermékekre szóló utalvánnyal jutalmazzuk.

Bővebb információ:

http://palyazat.fotokonyv.hu/beautiful-world-2016

 

Pályázat kiírásának letöltése ITT

Pályázatra jelentkezés, fotó feltöltése ITT

 

« vissza a pályázatokhoz