39A38 Hajó


Cím: 1117 Budapest, Petőfi híd, Budai hídfő
Tel.: + 36 1 464 3940
Email: info ' kukac ' a38.hu
Web: www.a38.hu
Nyitvatartás: H-V: 8-22h ill. programzárásig

A budapesti A38 Hajó Magyarország egyik legjobban felszerelt, technikailag kifogástalan koncerthelyszíne és független kulturális központja, ami évente hétszázötven programot, koncertet szervez, ezen kívül évi kétszáz céges rendezvényt bonyolít le. Emellett az ország egyik legtermékenyebb, egyben egyik legjobban felszerelt mozgóképgyártó műhelye, amely évente kétszázhatvan televíziós produkciót készít, egyben egy naponta jelentkező élő magazinműsor gyártási helyszíne. A kimagasló színvonalú technika, a változatos igényeket kielégítő, sokoldalú térszerkezet, a nagy gyártási és komoly szervezési tapasztalatokkal rendelkező személyzet a garancia a sikeresen lebonyolított rendezvényekre. A tizenhárom éve működő cég eddig több mint tízezer programot, koncertet, kiállítást, színházi előadást szervezett meg és bonyolított le, közel kétezer televíziós műsort, illetve dokumentumfilmet készített és több száz élő televíziós adást bonyolított le.

Az A38-at több mértékadó szavazáson is a világ legjobb koncerthelyszínei közé sorolták, műsorait évente több százezren nézik, és több díjat nyertek.

Az A38 Hajón számos alkalommal zajlott zenei tehetségkutató, illetve olyan program, amely kifejezetten igényelte a a fellépő előadók gyors rotációját. Ezért kimagasló tapasztalatokkal bír a többhelyszínes, sokfellépős produkciók lebonyolításában.

Az A38 Hajón található étterem és melegkonyha minden igényt kielégítő cateringszolgáltatással támogatja a rendezvények lebonyolítását.

Események ezen a helyen:

Zene:

feb. 28. 19:00 | Alice Merton
márc. 7. 20:00 | Motorpsycho
1117 Budapest, Petőfi híd, Budai hídfő